Coronascherm in het kantoor

U bent voor uw personeel opzoek naar de juiste oplossing om een veilige werkplek te creëren. Bij Greijn Forming Solutions hebben wij enkele standaard oplossingen waaronder coronaschermen en de Kroongreep. Hieronder vindt u meer informatie.

Download hieronder onze brochure met prijzen of laat uw telefoonnummer achter voor een persoonlijk advies.

Acryl Guard

Een Acryl Guard afscherming is een must voor medewerkers en klanten. In elke werkomgeving is een Acryl Guard scherm makkelijk toe te passen. Denk aan balies en ook als afscheiding tussen collega’s. Voorkom verspreiding door niezen en kuchen. De uitsparing maakt de overdracht van documenten en producten gemakkelijk. U kunt de Acryl Guard vrijstaand gebruiken of ophangen.

Grootte: 75 x 66 cm (H X B).
Uitsparing: 20 x 30 cm (H x B).

Naast onze Acryl Guard leveren wij ook diverse tafelschermen en scheidingswanden die u in onze brochure kunt vinden. Vraag de brochure hier aan:

Heeft u behoefte aan maatwerk, laat dan uw naam en telefoonnummer achter en een collega belt u z.s.m. terug.

Kroongreep

Meer dan ooit is hygiëne van groot belang. We schudden even geen handen, houden afstand tot elkaar en kiezen voor sociale quarantaine. Toch openen we dagelijks veel deuren. In de zorg, in publieke ruimtes, op kantoor en thuis. Deurklinken verspreiden meer bacteriën en virussen dan u zich realiseert.

Zou het niet mooi zijn als daar een oplossing voor is? Betaalbaar en direct leverbaar? Greijn Forming Solutions heeft de oplossing! Samen met GBO Innovation makers hebben we het ontwerp geoptimaliseerd en is Greijn Forming Solutions de productie van de Kroongreep gestart.

Met de Kroongreep opent en sluit u bijna elke deur met de onderarm. Hygiënisch en ook met voldoende kracht voor deuren met een dranger.

“Het Heelhuis is zeer tevreden over de kroongreep. Ik heb hem aan mijn spreekkamerdeur bevestigd, hij werkt heel goed. Ik krijg veel reacties van mijn patiënten, die er vol lof over zijn.

De andere kroongreep hebben wij als Heelhuis aan de Coronakant van onze praktijk geplaatst, dus aan de spreekkamerdeur, waar alle mogelijke corona patiënten door heen gaan. De collega’s en patiënten zijn er zeer over te spreken.

De greep is heel makkelijk te monteren, en daarmee ook te verplaatsen.”

Drs. A. Breekveldt, huisarts,
Ook namens collega’s van ‘t Heelhuis