Coronascherm in de horeca

U en uw personeel willen veilig werken. Hierbij denken we meestal aan ziek worden, maar ook brandveiligheid en werkbaarheid zijn van groot belang. Wij van Greijn Forming Solutions willen u hier graag bij helpen.

Download hieronder onze brochure met prijzen of laat uw telefoonnummer achter voor een persoonlijk advies.

Acryl Guard

Een Acryl Guard afscherming is een must voor medewerkers en klanten. In elke werkomgeving is een Acryl Guard scherm makkelijk toe te passen. Denk aan balies en ook als afscheiding tussen collega’s.

Grootte: 75 x 66 cm (H X B).
Uitsparing: 20 x 30 cm (H x B).

Naast onze Acryl Guard leveren wij ook diverse tafelschermen en scheidingswanden die u in onze brochure kunt vinden. Vraag de brochure hier aan:

Heeft u behoefte aan maatwerk, laat dan uw naam en telefoonnummer achter en een collega belt u z.s.m. terug.

Kroongreep

Meer dan ooit is hygiëne van groot belang. We schudden even geen handen, houden afstand tot elkaar en kiezen voor sociale quarantaine. Toch openen we dagelijks veel deuren. In de zorg, in publieke ruimtes, op kantoor en thuis. Deurklinken verspreiden meer bacteriën en virussen dan u zich realiseert.

Met de Kroongreep opent en sluit u bijna elke deur met de onderarm. Hygiënisch en ook met voldoende kracht voor deuren met een dranger.

“Het Heelhuis is zeer tevreden over de kroongreep. Ik heb hem aan mijn spreekkamerdeur bevestigd, hij werkt heel goed. Ik krijg veel reacties van mijn patiënten, die er vol lof over zijn.

De andere kroongreep hebben wij als Heelhuis aan de Coronakant van onze praktijk geplaatst, dus aan de spreekkamerdeur, waar alle mogelijke corona patiënten door heen gaan. De collega’s en patiënten zijn er zeer over te spreken.

De greep is heel makkelijk te monteren, en daarmee ook te verplaatsen.”

Drs. A. Breekveldt, huisarts,
Ook namens collega’s van ‘t Heelhuis